Message Boards Message Boards

GROUPS:

Problem loading a DateListPlot with FormPage

Posted 6 days ago
156 Views
|
3 Replies
|
0 Total Likes
|

I am using FormPage to generate a DateListPlot with the TimeSeries of "ConfirmedCases" by Country. The code which I am using is

CloudDeploy[FormPage[
  {
   "pais" -> <|"Interpreter" -> "Country", "Label" -> "País", 
     "Input" -> "Colombia"|>
   },
  Module[{data, image, label},
    data = 
     ResourceData["Epidemic Data for Novel Coronavirus COVID-19", 
       "WorldCountries"][SelectFirst[(#Country == p &) /. p -> #pais],
       "ConfirmedCases"];
    label = EntityValue[#pais, "Name"];
    image = DateListPlot[data,
      PlotStyle -> Thick,
      PlotLabel -> label];
    Show[image]
    ] &
  ], Permissions -> "Public"]

But sometimes the graphic is showing incomplete, without ticks, even several times the problem persist. Here is he link generated. https://www.wolframcloud.com/obj/49564e91-774a-4df0-9d0d-261616db8fe8

This is an example of an incomplete graphics generated in the FormPage.

enter image description here

I would like to know how to solve this issue. Thanks!

3 Replies

Crossposted here.

Welcome to Wolfram Community! Please make sure you know the rules: https://wolfr.am/READ-1ST Please next time link your post to the duplicated one from MSE site.

Thanks!, I will do it.

Reply to this discussion
Community posts can be styled and formatted using the Markdown syntax.
Reply Preview
Attachments
Remove
or Discard

Group Abstract Group Abstract