Message Boards Message Boards

0
|
11296 Views
|
5 Replies
|
0 Total Likes
View groups...
Share
Share this post:

Mathematica 10 on openSUSE 13.1: Some special characters not displaying

Hello, I have Mathematica 10 running on openSUSE 13.1. The problem is that the front end does not display some special characters like the greek "pi" or square brackets. Changing the font or the character encoding does not help. Is this a bug of the Linux version of Mathematica 10? With Mathematica 9 I did not have this problem.

Regards, Ralph Trenkler

POSTED BY: Ralph Trenkler
5 Replies

The same is happening Open Suse 13.2 - milestone, square brackets does not appear as some special characters, as " ->"

POSTED BY: Marcelo De Cicco

I have to add: I deleted ~/.config/Trolltech.conf too. Thank you very much!

POSTED BY: Ralph Trenkler

Thank you very much! I changed "antialiasing" from default to "Enabled" in the KDE System settings and now it works!

POSTED BY: Ralph Trenkler

Try

rm ~/.config/Trolltech.conf
POSTED BY: Ilian Gachevski
Posted 10 years ago

I had a similar issue on Debian "Jessie" with KDE. I resolved my issue by changing the antialiasing from the default to either "Enabled" or "Disabled". In addition, I installed the ttf fonts into the Font Manager.

I am not sure which if these fixed the issue, but I do know that my fonts are now working!

POSTED BY: Eric Brown
Reply to this discussion
Community posts can be styled and formatted using the Markdown syntax.
Reply Preview
Attachments
Remove
or Discard

Group Abstract Group Abstract