User Portlet User Portlet

Discussions
So, I just upgraded to MM 14.0. The problem went away. Still using Consolas 13 pt. for the default Input / Output styles, but the quantity values are displaying normally.
Looks like the act of pressing the **Preview** button on paclet documentation page authoring is setting this to Console (makes sense as this operation needs a place to issue messages), but is not setting it back to Notebook once the Preview is...
That did it. I also had a minor error in my Overview page that I was ignoring as inconsequential. That may have been derailing the indexing. I removed the Overview page and it's all indexing properly. Now to fix that issue. Thanks for the tip....
Well, the info button shows up, but it doesn't go directly to the function listing. It does a search on the name of the function in the Doc Center. It comes up with lots of stuff and, depending on the name, the actual function I'm looking for is...
This did the trick. Thanks! I can easily put this in my package initialization if 13.2 is detected.
Looks like this is working again in 13.2? It does for my paclet.
How did you fix the issue with your custom paclet not getting indexed into the Documentation Center after it was installed? I'm having the same problem with my own paclet under MM 13.1 and would like to know what is causing this. Thanks!
Good News! Although Wolfram hasn't advertised it, it looks like the formatting on Symbol pages was fixed in **13.1**. The info button on the symbol hover drop-down is still squirrely, but it's livable with the workaround above. I had to rebuild...
On Windows, it's ** ** + **'** to toggle a selected group open and closed. You just need your cursor in the top of the group to be closed/opened.
[@Masso Chailly][at0] Thanks for the heads up. I think I'll stay on 12.1 and the previous Workbench for a bit longer. It's not great, but it's functional. [at0]: https://community.wolfram.com/web/emesscee